top of page

Wij helpen je graag
Dit zijn onderwerpen waar wij je mee graag bij willen helpen

Onderwijs

Juridische onderwerpen waar je vragen over kan hebben: een negatief studie advies,  een examen dat onaangekondigd wordt geschrapt of vervroegd, het niet (tijdig) kunnen vinden van een stage en de consequenties ervan.

Stage 

Wanneer het komt tot stage zijn onderwerpen waar je aan moet denken: Hoe zorg je dat je zelf ook leert wat je wil leren? Wat als je vooral dingen moet doen die niet passen bij je opleiding? Wat mag je ook verwachten van het stagebedrijf?

Werk

Bij je werk kun je ook vragen hebben. Heb ik recht op pauze? Krijg ik nog iets nu dat ontslagen ben? Hoeveel uren mag ik maximaal ingeroosterd zijn?

Geld

Veel geld ligt gewoon voor het grijpen als je studeert, bij het tapje Gratis Geld kun je meer lezen over deze voorzieningen. Ook hoe en waar je het aan moet vragen staat hier aangegeven. 

Huur

Bij huur van een huis zijn er veel dingen waar je misschien niet weet wat je ermee moet. Dingen zoals een hele hoge huur, je huur die spontaan heel veel wordt verhoogd of onderhoud aan het gebouw dat niet wordt gedaan.

Boete

Heb je een boete gekregen voor iets wat je niet hebt gedaan. Dan is hier tegenin te gaan, dat doe je door een brief/email te sturen. Dit helpen wij graag met schrijven.

 

 

Heb jij een vraag mail ons.

Via onze contact pagina of mail naar YouRight@studiomoio.nl

bottom of page